BAGDALA037
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» TEMA ZA RADOZNALE
-PRAVILA FORUMA- EmptyUto 26 Nov 2013, 13:01 od marconi

» -PRAVILA FORUMA-
-PRAVILA FORUMA- EmptyPon 31 Maj 2010, 02:54 od zoranknez

Galerija


-PRAVILA FORUMA- Empty

-PRAVILA FORUMA-

Ići dole

-PRAVILA FORUMA- Empty -PRAVILA FORUMA-

Počalji  zoranknez taj Pon 31 Maj 2010, 02:54

Dobrodošli na forum o zaštiti i odgoju ptica pevačica,faune Evrope,egzota i živine.
Ovaj sajt je sajt u privatnom vlasništvu i pristup sajtu je slobodan uz obaveznu registraciju radi pisanja poruka, osim ako nije drugačije naznačeno. Korišćenje naših servisa je PRIVILEGIJA, a ne PRAVO i može bilo kome biti uskraćeno u svakom trenutku ukoliko tim moderatora, administrator i vlasnika proceni da je integritet sajta ugrožen ponašanjem korisnika.
Obaveze posle registracije na forum
Kad se registrujete na forum OBAVEZNO je da se predstavite u temi PREDSTAVLJANJE i da popunite svoj profil, unesete godine , lokaciju , posao , postavite svoj avatar ….
Jedan od glavnih ciljeva Foruma je da bude u službi svih ljubitelja ornitologije i uzgoja ptica, kao mesto susretanja, upoznavanja, edukacije i prenošenja novih iskustava , kako bi imali što više pravih informacija s nadom da će one doprineti kvalitetnijem i razumnijem shvatanju uzgoja ili pak samog držanja ptica.
Forum je zajednica u kojoj svaki član može podeliti svoje znanje sa ostalima ili ga uporediti u punoj slobodi, poštujući neka pravila mirnoga saživota i uzajamnog poštovanja.
Radi toga preporučujemo da se pravila pažljivo pročitaju i da ih se pridržavate kako bi Forum ostao i dalje, zanimljiv, čitljiv i svima koristan.
Registracijom na sajtu prihvatate sledeća pravila ponašanja:

1) Pregled i čitanje foruma je dozvoljeno svima. Da bi ste slali poruke i komentare potrebno je da se registrujete.

2) Zabranjeno je pisati poruke, komentare i sadržaj koji:
- sadrži vulgarane reči, psovke i kletve
- sadrži uvredljiv sadržaj ili bilo koga vređaju
- podstiče na agresiju ili mržnju
- iznosi lažne činjenice
- ima zle namere ili nekoga ocrnjuje
- je verskog, političkog ili nacionalističkog karaktera
- vređa ili omaložava tuđe ljubimce
- provocira korisnike ili osoblje sajta
- je besmislen ili nerazumljiv
- se ponavlja više puta bez razloga
- podstrekuje svađe i mržnju
- sadrži pornografski sadržaj
- ugrožava nečiju privatnost
- krši internacionalne zakone, zakone Srbije
- je moralno nedoličan i neprihvatljiv
- sadrži materijal za koji nemate dozvolu objavljivanja (copyright)
- je lančano pismo (chain letters) ili piramidalna šema

3) Svako ima pravo na svoje mišljenje i stav. Razlike u mišljenju, ispravke netačnih citata smeju se iznositi samo na pristojan i kulturan način i ne smatraju se uvredom ako su iznešene na takav način.

4) Zabranjena je svaka diskriminacija korisnika po bilo kom osnovu, verskom, političkom, nacionalnom, rasnom kao i rasprave na tu temu ili sa takvom sadržinom.

5) Zabranjene su sledeće vrste reklamiranja na sajtu:
- Slanje sadržaja, postavljanje potpisa ili avatara koje imaju za cilj prodaju, kupovinu, razmenu ptica, opreme i bilo kojih dobara i usluga.
- Slanje adresa, linkova, telefona, kontakata koji se bave bilo kakvom trgovinom ili pružanjem usluga
- Slanje fotografija koje sadrže vidne natpise adresa, logotipa, kontakata i telefona u svrsi reklamiranja.

Registracijom prihvatate sledeće uslove:

1) Nemoguće je da osoblje sajta potvrdi validnost, istinitost i autentičnost poruka i informacija. Imajte na umu da mi aktivno ne pratimo sve poruke i sav sadržaj pa time ne prihvatamo odgovornost za njihov sadržaj. Ne garantujemo za tačnost, kompletnost, korisnost bilo koje informacije koja je prezentovana. Ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu ili nadoknadu štete prozurokovanu tumačenjem informacija sa ovog sajta.

2) Poslate slike i poruke izražavaju mišljenja i stavove autora i nisu zvanična i oficijalna mišljenja i stavovi osoblja sajta.

3) Postavljanjem vaših poruka i slika ovdje na sajtu pristajete da se one mogu koristiti u sklopu sajta uz navođenje autora. Poruke i slike koje ste postavili ostaju na sajtu i u slučaju brisanja/ukidanja vašeg korisničkog naloga.

4) Osoblje sajta zadržava pravo menjanja, brisanja, premeštanja, sortiranja poruka kao i razdvajanja i spajanja tema po potrebi i slobodnoj proceni.

5) Svako ko smatra da je sadržaj na sajtu neprimeran može poslati primedbu Osoblju Sajta istog trenutka. Osoblje Sajta zadržava pravo da ukloni kompletan sadržaj ili deo sadržaja ukoliko primedbu prihvate kao osnovanu, u razumnom vremenskom periodu. To nije automatski proces i molimo Vas da shvatite da Osoblje Sajta nije u mogućnosti da istog trenutka reaguje.

6) Vi ste u potpunosti odgovorni za sadržaj koji šaljete. Samo vlasnik sajta ima pravo da otkrije Vaš identitet ili bilo koju relevantnu informaciju o Vama prikupljenu na ovom sajtu, i to samo u slučaju formalne žalbe, zakonske parnice ili zahteva vlasti, a povodom neke situacije koja je prouzrokovana Vašom aktivnošcu.

7) Zabranjeno je koristiti tude slike bez odobrenja vlasnika slike ili vlasnika autorskog prava za tu sliku. Ako primetite svoje slike koje su bez dopuštenja korišcene, molimo Vas da o tome obavestite Osoblje Sajta, koji ce slike skloniti u najkracem mogucem roku. Ako su slike s nekog web sajta gdje je trenutno nemoguce utvrditi autora možete staviti slike uz obavezno navodenje izvora odakle ste je uzeli. Izvor treba navesti direktno ispod slike ili u poljima namenjenim za to.

Cool Imate mogucnost da prilikom registracije izaberete username. Savetujemo Vas da izaberete pristojan i prigodan username. Sa ovim usernameom nakon registracije Vi se obavezujete da nikada necete dati nikome Vašu šifru, cak ni Osoblju Sajta, radi Vaše zaštite i sigurnosti. Isto tako se slažete da necete koristiti username od druge osobe, niti otvarati više od jednog usernamea. Savetujemo vam da koristite kompleksne i komplikovane passworde koji se nemogu lako asocirati i povezati sa Vama radi sprecavanja krade naloga.

9) Nakon registracije i ulaska na sajt, bićete u mogućnosti da pupunite svoj detaljni profil. Vaša je odgovornost da prezentujete istinite i tačne informacije. Sve informacije u Vašem profilu koje Osoblje Sajta smatra netačnim, vulgarnim ili vređajuće sadržine biće obrisane bez opomene ili će kompletan username biti obrisan i biće Vam zabranjen pristup.

10) Sa svakom posetom, poslatom ili pregledanom porukom, slikom ili pristupom bilo kom sadržaju Vaša IP adresa je zabeležena. U slučaju da Vam je zabranjen pristup sajtu biće kontaktiran Vaš internet provajder i nadležne vlasti u slučaju da želite i pored zabrane na bilo koji način ometati rad sajta.

11) Dolaskom na naš sajt, naš software ostavlja "Cookie", tekstualni fajl koji sadrži informacije poput Vašeg usernamea ili šifre, koje se nalaze u cache folderu Vašeg browsera. Ovo se koristi SAMO za održavanje Vašeg statusa kao ulogovanog, i to samo ukoliko Vi ostavite opciju da budete uvek ulogovani. Ne prikupljamo, niti šaljemo nikome bilo kakve druge informacije na Vaš kompjuter.

12) Podatke koje ostavljate prilikom registracije neće biti prosledeni trećim licima i koriste se isključivo za potrebe sajta. Osoblje Sajta ne odgovara za eventualno prosleđivanje podataka nastalog hakerskim napadom. Vaše podatke nemojte ostavljati na javno dostupnim mestima, sakrijte Vašu mail adresu, brojeve telefona i adrese, i bilo koje privatne podatke. Isto važi za informacije o trećim licima čak i ako imate njihovo odobrenje.

13) Osoblje Sajta zadržava pravo da svakoga ko prekrši ova pravila i ne složi se sa ovim uslovima, privremeno ili stalno ukloni iz baze podataka i nije dužano ostaviti opomenu i obrazlagati razloge svake odluke. Svakako da ćemo uvek takve akcije potruditi objasniti ali to shvatite kao gest dobre volje a ne kao pravilo.

14) Jedino Osoblje Sajta može javno i privatno upozoravati i opominjati korisnike koji krše pravila navedena u ovom dokumentu. Svaka kritika, opomena ili savet koji ne potice od Osoblja Sajta a odnosi se na pravila ovog dokumenta niste dužni poštovati. Svake zlonamerne opomene i kritike korisnika koje se odnosi na pravila ovog dokumenta smatrace se grubim prekršajem stava 2. pravila ponašanja.

14) Osoblje Sajta zadržava pravo bristati ili arhivirati poruke, slike i sadržaj stariji od 90 dana, koji po slobodnoj proceni kao neaktuelan i zastareo.

15) Svaki sadržaj koje Osoblje Sajta shvati kao reklamu koja ima za cilj dobijanje i sticanje lične dobiti ili dobiti trećih lica, može biti obrisan ili izmenjen radi prikrivanja reklama.
Ovaj sajt ima za osnovnu namenu okupljanje ljubitelja životinja radi razmene iskustava, saveta kao i druženja i boljeg upoznavanja. U sajt je uloženo puno truda i dosta materijalnih sredstava. Sajt nema komercijalnu namenu niti kao svrhu ima generisanje profita ili dobiti. Ne želimo da naš trud i rad iskorišćavaju drugi zarad sticanja materijalne ili neke druge dobiti. Zato ovde ne dozvoljavamo samoinicijativnu razmenu komercijalnih informacija. Ovo nije mesto gde ćete slobodno trgovati, prodavati i kupovati.

Sve relevantne komercijalne informacije o sajtovima, trgovinama, odgajivačnicama koje služe svrsi kupovine, prodaje ili razmene ptica, opreme, materijalnih dobara i usluga biće objavljene na delu sajta namenjenom za to po principu reciprociteta. Nećemo objavljivati informacije o drugim firmama, licima i organizacijama ukoliko one nisu spremne na isti način uzvratiti uslugu.

Ukoliko želite da se reklamirate na sajtu i time podržite i pomognete sajt možete kotanktirati vlasnika sajta radi dogovora. Vaša reklama će biti istaknuta na mestu namenjenom za to. Prihodi od reklama će biti iskorišćeni isključivo za pokrivanje troškova održavanja i unapredenje i proširenje postojećih sadržaja i servisa.

Nikada nećemo podržavati indirektno, pasivno ili skriveno reklamiranje kroz sadržaje objavljene od strane Osoblja Sajta. Svaka reklama ima svoje mesto i uvek će biti istaknuta i označena kao reklama. Nikada nećemo slati i koristiti vaše podatke u reklamne svrhe.

Vlasnik sajta će, u delu sajta namenjenom za to, opisati i predstaviti sebe, svoje usluge ili proizvode i taj deo sajta shvatite kao reklamu.

Za sve nedoumice i tumačenja ovog dokumenta možete kontaktirati Osoblje Sajta.
zoranknez
zoranknez
Osnivač

Broj poruka : 762
Datum upisa : 30.05.2010
Godina : 61
Lokacija : Kruševac

http://www.bagdala037.in.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu